Bulvár

Az Emmy-díjakat is online fogják átadni jövőre

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.03 | 09:18

Most döntöttek erről.

Még jövőre is virtuálisan adja át összes díját az Emmy-díjakról döntő amerikai televíziós akadémia – jelentette be kedden a testület.

Outstanding Supporting Actor in a Limited Series or Movie “People v. O.J. Simpson” nominee David Schwimmer arrives for the 68th Emmy Awards on September 18, 2016 at the Microsoft Theatre in Los Angeles. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Az amerikai Nemzeti Televízióművészeti és -tudományi Akadémia (NATAS) közleménye szerint a nappali műsorok Emmy-díjkiosztóját, a sportműsorok Emmy-gáláját, valamint a hír- és dokumentumműsorok Emmy-díjait, továbbá a technológiai és műszaki Emmyket is virtuális ceremónia keretében adják majd át 2021-ben.

A szervezet indoklásában arra hivatkozott, hogy miközben a koronavírus elleni oltás jövő év közepére már elérhetővé válhat, mégis inkább online tartják meg a díjátadókat, mintsem hogy addig halasszák, amíg végül személyes részvétellel is meg lehet majd rendezni.

A jelenlegi információk alapján a hagyományos közönség részvételével megtartott gálákhoz legkorábban jövő év őszén lehet majd visszatérni – idézte közleményüket a The Hollywood Reporter.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló