Bulvár

Lagzi Lajcsit elítélték: 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott másodfokon

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.07 | 10:48

Valamint négy évre eltiltották a közügyektől Galambos Lajost, továbbá több mint négymillió forint bűnügyi költség megfizetésére is kötelezték

A szerdai tárgyaláson Galambos nem volt ott, volt feleségére viszont, akit előzőleg felmentettek, ezúttal letöltendő szabadságvesztést kértek rá, írja a Blikk. A vádlottak közül összesen hárman jelentek meg a bíróságon.

Galambos Boglárka a lap beszámolója szerint azt mondta:

nem bűnös, és arra kérte a bíróságot, mentsék fel a vádak alól. A másik két vádlott is ezt mondta. Galambos Boglárkát egyébként másodfokon is felmentették.

A Lagzi Lajcsiként ismertté vált előadót a Budaörsi Járásbíróság első fokon két év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte korábban. A bíróság felbujtóként, lopás bűntettében találta bűnösnek akkor. Az ítélettel szemben az ügyészség fellebbezett, kevesellte a büntetést, hét évet kértek rá – ezért került másodfokra az ügy.

A vádirat szerint Galambos 1993-tól egyedül, majd 2000-től feleségével együtt, illegális bekötéssel áramot, vizet és gázt vételeztek szabálytalanul a mocsai ingatlanaikban, és ezzel

30 millió forintnyi villanyt, 4 millió forintnyi földgázt, valamint 16 millió forintnyi vizet használtak el úgy, hogy azért nem fizettek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.