Bulvár

Reagált az RTL a Való Világban történt erőszakos bántalmazásra

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.07 | 19:18

Reninek 30 napja van, hogy feljelentést tegyen, ha akar.

Mint arról a Media1.hu beszámolt, a Való Világ élő stream adásában VV Rico megrángatta játékostársát, VV11 Renit, majd fenyegetően felemelte a lábát, és mellé tette a falon, hogy ne tudjon elmozdulni. Eközben iszonyú hangerővel üvöltött, és lekurvázta a nőt, valamint arról is ordítozott, hogy miként veszi a szájába a hímvesszőket.

Az esetről a youtuber Osváth Zsolt számolt be, a műsorában Mérő Vera civil jogvédő és dr. Ragány Zoltán büntetőjogász is megszólalt, és arra jutottak, hogy a látottakért a csatorna is felelős, valamint VV Rico akár 1 év börtönbüntetést is kaphat ezért. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Osztálya most reagált az eseményekre a Media1.hu-nak.

“A Való Világgal nem célunk az erőszak bármilyen formáját népszerűsíteni. Ellenkezőleg: a műsor készítői az erőszak minden formáját, így a verbális erőszakot is elítélik. A közvélekedéssel ellentétben azonban a villában zajló eseményekre nincs teljes ráhatása a műsor készítőinek. A műsor és a műsorsugárzás jellege miatt a szereplők viselkedését, a villában történt eseményeket valós időben a műsor készítői nem tudják befolyásolni. A villalakókat akkor zárjuk ki a játékból, ha a velük előzetesen megismertetett szabályok szerint saját, vagy mások testi épségét veszélyeztetik. A szóban forgó eset kapcsán a játékosok tájékoztatást kaptak a műsor készítőitől arra vonatkozóan, hogy milyen jogi lehetőségeik vannak.”

A Való Világ 11-ben történt bűncselekmény miatt bontott szerződést a népszerű vlogger

Ez utóbbi azért is fontos, mert VV11 Reninek 30 napja van, hogy feljelentést tegyen, ha akar, de valószínűleg azzal sincs tisztában, hogy bűncselekményt követtek el ellene.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.