Bulvár

Egyre több sztár áll ki a suliban zaklatott amerikai kissrác mellett

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.11 | 08:42

Ha eddig nem vetted komolyan az iskolai zaklatás súlyosságát, akkor ezután a videó után ez megváltozik.

A Knoxville-i Keaton Jones-ról az anyukája készített egy videót, amiben a középiskolás srác sírva fakadt, mert az iskolatársai kegyetlenül bánnak vele. Inkább azonnal menekül a suliból a tanórák után, és nem megy ebédelni, nehogy újra találkoznia kelljen a zaklatóival, akik csúfolják az orra miatt, tejjel locsolták le és kajával dobálták meg. A kétségbeesett gyerek nem érti, miért jó az bárkinek, hogy őt kiközösítik és bántják.

A videót azóta több mint 21 milliószor nézték meg a Facebookon, és több ezer támogató vagy éppen dühös komment érkezett alá. Keatonnal azóta felvette a kapcsolatot az állam NFL-ben szereplő amerikaifocicsapata, a Tennessee Titans, akik meghívták egy edzésre, és ugyan így tett a UFC-főnök Dana White is, aki Las Vegas-ba invitálta meg Keatont, hogy lógjon egy kicsit a ketrecharcosokkal. A sportolókon kívül természetesen a művészvilágba és jó néhány ember szívét meghatotta a kétségbeesett videóüzenet, Katy Perry-től Snoop Doggig többen is megosztották a videót, utóbbi egyenesen a barátságát ajánlotta a kis áldozatnak.

Say lil Man U gotta friend in me for life hit me on dm so we can chop it up love is the only way to beat hate ??☝?

snoopdogg (@snoopdogg) által megosztott bejegyzés,

Nem hagyta szó nélkül a dolgot Amerika kapitány sem, Chris Evans a Twitteren üzent Keatonnak, és meghívta őt és az anyukáját a végtelen háború premierjére Los Angeles-be.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.