Bulvár

Curtis annyira benyalt Orbánnak, hogy Szijjártónak is jutott belőle

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.19 | 16:48

A lelkükből jön, és a szívünkig ér.

Curtis szerint Orbán Viktor nemcsak beszél, hanem harcosan védi az országot.

Fotó: RTL

Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat

– nyilatkozta a Mandinernek Curtis Orbán Viktor miniszterelnökről. A rapper elmondta, hogy ugyanakkor személyesen még nem találkozott Orbánnal, de bízik benne, hogy ez is eljön egyszer.

Curtis azt is elárulta, hogy követi az Instagramon Szijjártó Péter oldalát, a külügyminiszter pedig az övét.

A debreceni Campus fesztiválon eljött a koncertemre, jólesett ez a gesztus. Ezért aztán amikor legutóbb New Yorkban volt fellépésem, és láttam az Instáján, hogy ő is ott van, ráírtam.

Szijjártó válaszolt is Curtisnek, meglepően hamar.

Megírta, hogy sajnos már indul is tovább New Yorkból, így nem tud részt venni a koncertemen, több kollégája viszont velem énekelte a dalokat a helyszínen.

Gyurcsány Ferenc és a 2006-os tömegbe lövetés is szóba került az interjúban. Curtis azt mondta,

A rapper arról is beszélt, hogy látványosan kikelt, mikor Gáspár Győző zöld nyakkendőben kezdett pózolni a Fradi-meccseken.

Azt gondolom, hogy őt egyéni érdekek motiválják, ezért lett hirtelen Fradi-drukker. Ez számomra nem hiteles. Nekem, mint sok más szurkoló­társamnak is, a foci szenvedély. De ez persze mindenkinek a maga dolga, egyáltalán nem haragszom rá ezért.

Nekem alapvetően székely felmenőim vannak, sok barátom él Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában. Nem telik el úgy egyetlen év sem, hogy ne menjek oda koncertezni. Szeretek Erdélybe járni, nem megbántva senkit, úgy érzem, hogy az ott élő honfitársaink magyarabbak a magyarnál. Mindig szeretettel fogadnak, és tudom, hogy ez nem csak Curtisnek szól. Természetes, hogy az asztalra kerüljön egy jófajta pálinka, valami hamarjában elkezdjen sülni, mondjuk egy finom bárányflekken. Úgy gondolom, ezek a gesztusok nem mérhetők pénzben. A lelkükből jön, és a szívünkig ér.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló