Bulvár

Elvitte Zalatnay Sarolta házát a hitel, de így is Orbánnak hálálkodik a hitelmoratórium miatt 

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.20 | 09:48

Tárnokon maradt ugyan, de abból a házból, ahol lányával élt 16 évig, ki kellett költöznie, mert a hitelrészletek növekedése miatt a bank elvette az ingatlant.

Már korábban napvilágot láttak a hírek arról, hogy Zalatnay Sarolta idén teljesen új környezetben tölti a karácsonyt, noha magáról Tárnokról nem költözött el, viszont az előző otthonából egy másik épületbe települt át.

Fotó: TV2

Akkor csak arról beszélt a TV2 kamerái előtt, hogy a rokonsággal és a családdal együtt költöztek össze, és bár többen vannak, de nagyobb a hely is – olvasható a Bors cikkében.

Most viszont kiderült a költözés valódi oka – írja a lap –, amiről maga Cini beszélt:

Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt… Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal

– mondta el az előzményeket az énekesnő, akit furcsamód a koronavírus még segített is kicsit, mert tovább maradhattak a házban.

Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk. Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta

– magyarázta Cini, akinek most amiatt fő a feje, hogy mi lesz akkor, amikor a ház tulajdonosa visszatér a külföldi munkából

“Szóval ennyit arról, hogy rám köszöntött a jó világ azzal, hogy egy nagyobb házba költöztem… Tulajdonképpen annyi történt, hogy egy kedves barátom jóvoltából kicsit levegőhöz jutottam, de már most azzal telnek a napjaim, hogy agyalok, hiszen két év múlva ismét költöznöm kell. Imádom Tárnokot, és nagyon szeretnék itt maradni, de… Na, mindegy, erre térjünk vissza akkor! Majd átmegyünk a hídon, ha odaértünk. Szerencsére egészséges vagyok és sok a fellépésem is. Más pedig nem számít!

– mondta el Zalatnay Sarolta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Új csapadékrekord született
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 10.