Bulvár

Két éve maga ápolja beteg nejét Farkasházy Tivadar

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.22 | 15:48

A humorista nemrégen műtéten esett át, miközben felesége is beteg.

A napokban esett át egy sérvműtéten Farkasházy Tivadar, miközben a humorista felesége is nagyon beteg, két éve férje ápolására szorul.

Farkasházy Tivadar a Blikknek mesélte el, hogy az ő dáridója és a luxusa a balatonfüredi magánkórház volt.

„Újra és újra azt írták, én mindig a magyarok ellen drukkolok. Miután több inzultus is ért az elmúlt években – még itt, Füreden is beszóltak nekem –, azt mondtam: elég! Ott a felvétel, amely egykoron elhangzott, aki végighallgatja, és nem csak kiragad belőle részleteket, az pontosan tudja, mit jelent nekem a sport és a magyar címer. Szóval megnyertem a pert, és a kártérítésemet, amit megítélt a bíróság, sérvműtétre költöttem. Mondja csak bátran: tud élni!”

A humorista szerint

az állami egészségügyben sokkal később került volna sorra,

ugyanakkor kalapot emel az ott dolgozó orvosok és ápolók előtt. Farkasházyék néhány évvel ezelőtt költöztek a Balatonra,A Füredi Szívkórház közvetlen közelében laknak feleségével, akit két éve folyamatosan ápol. A humorista azt is elárulta, hogy vannak most.

„Két éve ápolom Mimit, miatta költöztünk ide, ebbe a másfél szobás garzonba. Úgy érzem, itt vagyunk a legjobb helyen. Amikor kérdezik, hogy vagyunk, Molnár Ferenc haditudósítását idézem, amikor is

két félkarú katona mossa egymás kezét a kútnál.”

Farkasházy elárulta, hogy a felesége ápolása teljesen kitölti az idejét, ám ez véletlenül sem teher számára. “Bármit megadnék, csak hogy újra egészségesnek lássam. De a jó kedvét nem veszítette el, sokat nevetünk magunkon. Éjjel meg hócipőzöm.”

Újra és utoljára összeállt a Heti Hetes!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló