Bulvár

Ilyen nincs: meghalt a felesége, leégett a házuk és most a kisfia is elment

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.23 | 08:18

A kétéves, orosházi Bence halálát súlyos szívbetegség okozta.

Meghalt az a súlyos betegséggel küzdő, kétéves orosházi kisfiú, akinek édesanyja tavaly novemberben halt meg a koronavírus szövődményei miatt. A kétéves Bence édesapja, Zsurkó Erik élete nem szűkölködik tragédiákban.

Feleségét, Évát tavaly novemberben, 30 évesen a koronavírus ölte meg,

miközben kisfia, Bence súlyos betegséggel küzdött. A kisfiú szívén két lyuk volt, ráadásul szívbillentyűi sem dolgoztak százszázalékosan, így műteni kellett. Amikor Budapestre utaztak, hogy elvégezzék az operációt, újabb csapás jött: a házuk teljesen kiégett. És hiába volt a műtét: Bence nemrégiben elhunyt. A család a BEOL-hoz eljuttatott közleménye így szól:

„Minden jóérzésű embernek!

A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én… – vannak erre szavak? Talán, ha azt írjuk, hogy angyallá változott és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom.

Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra.

Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás. Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett.

A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább,

nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap. De azt tudjuk, hogy mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést. Szeretett kis angyalunktól búcsúzunk, Önöktől pedig azt kérjük, most ne keressenek bennünket, ne hívjanak, ne írjanak, tartsák tiszteletben mélységes gyászunkat és gondoljanak ránk együttérző szívvel.

A Zsurka család”

Tragédia Vácon: Holtan találták meg az eltűnt hölgyet


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.