Bulvár

Rongyrázó luxus: Így kérte meg Kulcsár Edina kezét G.w.M

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.24 | 17:18
  • trendindex: 3

Edina szerint a párja igazán romantikus, és ezt most is bebizonyította.

Most pedig a Blikknek mesélte el a lánykérés részleteit. Mint kiderült, G.w.M nem aprózta el az előkészületeket, kibérelt egy egész vidéki luxushotelt, ahol kettesben pihenhetnek három napot.

A tarcali Andrássy-kúriában foglalt egy lakosztályt, amit a kérésére teleszórtak rózsaszirmokkal, feldíszítették lufikkal, ráadásul egy hatalmas virágcsokrot és egy pazar gyümölcstálat is bekészítettek. Még a medencébe is virágszirmokat tettek.

Edina szerint a párja igazán romantikus, és ezt most is bebizonyította. Mint mondta, szóhoz sem jutott, amikor meglátta a lakosztályukat, ekkor eszébe is jutott, hogy talán G.w.M megkéri a kezét.

Aztán csütörtök este Márk leszaladt valamiért a recepcióra, és amikor visszajött a szobánkba, mondta, nézzek ki az ablakon. Ott volt az udvaron egy nagy tábla ’Marry me’ felirattal, gyönyörűen kivilágítva. Akkor tette fel nekem a nagy kérdést a szerelmem, amire természetesen igent mondtam. Akkor Márk kiszólt az ablakon, hogy igent mondott!, s abban a pillanatban elindult a tűzijáték. Nagyon megható volt az egész, olyan, mint egy romantikus tündérmese. Nagyon kitett magáért az én szerelmem, életem egyik legszebb emléke marad. Annak pedig külön örülök, hogy ezt az élményt a közös kislányunkkal a pocakomban élhettük át

– mesélte az influenszer.

Az eljegyzés tervéről egyébként az egész család tudott, de Edina előtt sikerült titokban tartani. A kismama azt mondta, biztos volt benne, hogy előbb-utóbb sor kerül erre, mert már régóta beszéltek róla párjával, és vágyott is arra, hogy a menyasszonya lehessen.

Együtt tervezzük a jövőt, és az érzéseink egymás iránt napról napra csak egyre mélyülnek. Sokat beszéltünk például arról, milyen gyűrűk tetszenek, sőt, többször voltunk együtt ékszerboltban, ahol próbálgattam gyűrűket is. Mivel Márk figyelmes, kiszúrta, nekem melyik tetszik a legjobban, és végül azzal kérte meg a kezemet

– árulta el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.