Bulvár

Ez a hármaspár állítja: gyerekeik se nem fiúk, se nem lányok

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.26 | 14:26

Ari, Gwendolyn és Brynnifer poliamóriában élnek, egyikük nonbináris, ketten pedig transzneműek. Éppen ezért gyerekeiket nem nélkül nevelik.

A hármaspár két gyereket nevel: a 10 éves Hazelt és a 2 éves Sparrow-t. Hazel magát nembinárisnak tartja, vagyis igazán se fiúnak, se lánynak nem érzi magát, viszont szeret csajosan öltözködni. A kis Sparrow még a döntés előtt áll, addig is semleges névmással illetik, nehogy befolyásolják.

A család arra panaszkodik, hogy rengetegen bántják őket, és már halálos fenyegetést is kaptak. Sőt, vannak, akik a gyerekeket se szégyellik fenyegetni, ami már egy egészen új szint.

Persze felmerül a kérdés, hogy a személyes névmásokon és a fodros vagy épp kék ruhákon kívül mit jelent egy néhány éves kisgyerek nem nélkül történő nevelése. Ahogyan a vicc mondja: ha el akarod dönteni, hogy egy játék kisfiúnak vagy kislánynak való-e, tedd fel magadnak a kérdést, hogy pénisz vagy vagina kell-e hozzá. Ha egyik se, akkor nyugodtan megkaphatja kislány és kisfiú is, ha viszont egyik, másik vagy mindkettő, akkor dugd el gyorsan a cuccot, mert ez bizony felnőttjáték lesz…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló