Bűnügy

Hajtóvadászat indult a Thököly úti gyilkos után

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.30 | 14:18

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a 66 éves áldozatot egy taxi elé lökte egy 34 éves férfi, aki elmenekült a helyszínről.

Új, sokkoló részleteket közöltek a Thököly úti gyilkosságról

Az áldozat azonnal meghalt, a gyilkos pedig elmenekült. Kiderült, az idős férfi egy vendéglátóhely törzsvendége volt. A kocsma tulajdonosai sokkos állapotban vannak, mint mondták esténként egy 15 éve összetartó baráti társaság szokott összegyűlni a vendéglátóhelyen. Így volt ez szombaton is, nem sokkal zárás előtt.

A Tények.hu információi szerint az elkövető fél órával a zárás előtt lépett be a kocsmába, a mellékhelységet kereste.

Mivel azonban közeledett a zárás, a pultos megkérte az ott lévő három törzsvendéget, hogy nézzék meg, hogy mit csinál a férfi már fél órája a mosdóban, illetve szólítsák fel a távozásra. Ekkor keveredett a támadó először szóváltásba a vendégekkel, akik közül az egyiket meg is ütötte. Majd kifelé menet összevitatkozott a 66 éves áldozatával, akit az utcán kilökött az autók közé

– írja a Tények.hu.

A kocsmában, mint mondták, nem ismerték a férfit, bár többször bejárt a mellékhelységet igénybe venni. Éppen ezért azt gyanítják, hogy a környéken lakik. A rendőrség bekérte a környék térfigyelő kameráinak a felvételeit, hogy azonosítsák a férfit.

A rendőrség hétfő délután beazonosította a férfit, aki információnk szerint, a 7. kerületben lakik. Hajtóvadászat indult ellene, gondatlan emberölés miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló