Bűnügy

Megszületett a döntés az Orosz Bernadettet brutálisan bántalmazó férfi ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.12 | 17:48

Évek óta húzódott a hatalmas felháborodást kiváltó ügy.

Fotó: TV2

K. Istvánt összesen három olyan bántalmazással vádolták meg, amiket Bernadett ellen követett el. A legborzalmasabb verés 2019. november 9-én történt a honvéd üdülőben. A vacsora után a hatgyermekes édesanya felment a szobába lepihenni, ám az egész délután alkoholt fogyasztó István utánament, majd azzal gyanúsította meg, hogy egy másik férfival beszélt telefonon. A védtelen nő megmutatta a telefonját, mire a párja ököllel nagy erővel homlokon ütötte őt. Az asszony félelmében próbált egy másik szobát kérni, de nem járt sikerrel, ezért az ajtót kulcsra zárta, majd lefeküdt. De K. István betörte azt, majd az ágyon fekvő nő fölé állt, akit ököllel többször arcon ütött, miközben azt hangoztatta, hogy a nő megszégyenítette őt az osztálytársai előtt – idézte fel a történteket a Blikk.hu.

A vád szerint ezután még többször fejen ütötte áldozatát, akinek a fejét beleverte a dohányzóasztal lapjába is, illetve fojtogatta őt. Amikor Bernadett ki tudott menekülni a szobából, István utánament, majd visszahúzta, s tovább folytatta a bántalmazást. Végül csak akkor hagyta abba a verést, amikor többen megjelentek.

Az előkészítő ülésen az ügyészség azt kérte, beismerés esetén a férfit ítéljék három és fél év börtönre, de ezt ő nem fogadta el. Most – nem jogerősen – 1 év 10 hónap letöltendő börtönre ítélték.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló