Bűnügy

Beismerő vallomást tett Szalai Ádám

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.22 | 10:48

„Egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – idézte fel a kínos emléket Szalai Ádám.

Beismerő vallomást tett a garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsított Szalai Ádám labdarúgó, a magyar futball válogatott korábbi csapatkapitánya – írja a 24.hu.

A focista jogos védelemmel érvelt, miszerint az öccsét féltette.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint Szalai nem élt panasszal a gyanúsítás ellen. Érdemi vallomást tett, amelyben érdemi védekezést terjesztett elő, melynek ellenőrzése a nyomozás feladata. Szalai december végén verekedett egy budapesti szórakozóhely előtt. Egy barátaival arra sétáló 21 éves férfi arra kérte a labdarúgó öccsét, hogy készítsen róluk egy közös képet, de ő visszautasította ezt.

A férfi visszakérdezett: „Miért nem, te faszfej?!”.

A sértett szerint Szalai odajött hozzám, majd elkezdett velem ordibálni. Azt üvöltötte, hogy én, egy senkiházi, hogy merek ilyet mondani az öccsének… És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott. A focista szerint azt látta, ahogy négy „nagyon részeg” fiatal veszi körbe az öccsét, ezért sietett oda. Az ordítozás alapján úgy értékelte, meg akarják verni a testvérét, ezért „egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert”. Szalai

egy éve igazolt a Baselba, de jelenleg a keretben sem szerepel.

Az idény végéig szól a szerződése a svájci csapattal, de elképzelhető, hogy hamarabb távozik.

Itt van Szalai utolsó üzenete a válogatottnak


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló