Bűnügy

Egy apácát hívott szexelni, majd egy kislánynak is ajánlatot tett egy budaörsi házon dolgozó munkás

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.02 | 11:18

A Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy apácának, és később egy kislánynak tett szexuális ajánlatot.

Fotó: Pixabay

A vádirat szerint a férfi a Pest vármegyei településen 2022. május 31-én, délután, egy ház külső felújításán dolgozott, amikor felfigyelt egy apácára, aki a ház előtt sétált el.

A férfi az apácát azzal szólította le, hogy már máskor is látta a ház előtt elhaladni, és ezért be szeretne mutatkozni neki. Ezt követően a férfi megdicsérte az apácát, hogy milyen szép és fiatal. Mikor az apáca az utcán tovább szeretett volna menni, a férfi elé állt, és felajánlotta az apácának, hogy szexuális cselekmény végzése céljából menjen be vele az épülő házba.

A férfi kijelentéseit hallva az apáca a helyszínről elsietett, de az eset miatt ekkor nem fordult a hatóságokhoz.

2022. november 30-án, délután, a férfi ugyanazon a házon dolgozott, amikor az utcán arra sétált egy tizennegyedik életévét be nem töltött kislány.

Mivel a kislánynak már korábban is megtetszett a ház új, különleges színű külső festése, ezért odament a férfihoz, hogy megmondja neki ezt. A férfi az őt megszólító kislánytól ekkor megkérdezte, hogy hány éves.

Amikor a kislány elárulta neki korát, a férfi megkérdezte, hogy lenne-e a barátnője, majd szexuális ajánlatot tett a kislánynak.

A kislány ezt hallva el akart távozni, azonban a férfi a lány karját megragadta, akinek pár másodperc alatt sikerült a férfi szorításából szabadulnia, ezért a helyszínről el tudott menekülni.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a két esetről feljelentés alapján szerezve tudomást, a férfit rövid idő alatt azonosította, majd elfogta. Az ügyben a Budaörsi Járási Ügyészség az elkövető ellen eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Beújít a Spotify! Jönnek a videók!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.