Bűnügy

Prostikat futtatott ez a 30 éves nő Budapesten – hosszú évekre lecsukhatják

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2023.07.28 | 16:48

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 30 éves nővel szemben, aki szexuális szolgáltatások nyújtását szervezte, és abból hasznot húzott - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Fotó: Pixabay

Azt írták, hogy a nő 2019 novemberétől bérelt egy V. kerületi lakást, amelyben 2020. április 30-ai elfogásáig bordélyházat üzemeltetett. A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon, kezelte ezeket a profilokat, ahová fehérneműs fényképeket töltött fel és fizette a hirdetések költségét.

A közlemény szerint a profilokon feltüntetett telefonszámokon valójában a vádlottat lehetett elérni, aki megszervezte a szolgáltatásokat. A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette, a szolgáltatások díjából 50 százalékra, továbbá 2000 forint úgynevezett napidíjra is igényt tartott a neki dolgozóktól.

Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, a vádlott utasította a neki dolgozó nőket, hogy menjenek taxival, vagy biztosított számukra egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a nőt bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja, vele szemben börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Az ügyészség indítványozta továbbá, hogy a bíróság az ügyet egyesítse a nő és féltestvére ellen indult korábbi üggyel, amelyben szintén szexuális szolgáltatások nyújtásának szervezéséért kell felelniük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.