Bűnügy

Felkavaró brutalitás – előkerültek a meggyilkolt influencer vőlegényének maradványai

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.22 | 13:18
  • trendindex: 3

Az FBI megerősítette: Brian Laundrie-hoz tartoznak azok az emberi maradványok, amelyeket egy floridai parkerdőben találtak meg.

 A férfit a fogászati leletei alapján azonosították. A nyomozók szerda reggel bukkantak a megfojtott Gabby Petito gyilkossággal gyanúsított barátjának a nyomaira egy floridai erdőben, csütörtökre pedig egy hátizsákot és egy laptopot is találtak a Laundrie-hoz köthető maradványok közelében.

A megyei seriff beszámolója szerint a körülmények nagyban nehezítették a keresést:

néhol kígyókkal és aligátorokkal teli, majdnem mellmagasságig érő vízben kutatták Laundrie nyomait.

Steven Bertolini, a Laundrie-család ügyvédje a CNN-nek azt mondta, hogy végül a szülők segítségével bukkantak a fiatal férfihoz köthető emberi maradványokra.

Brian Laundrie-t már közel egy hónapja kereste a rendőrség, miközben a hatóságok megpróbálták kideríteni, mi történt vele és 22 éves menyasszonyával, Gabby Petitóval a nyári utazásuk során.

A két fiatal ugyanis közös, Egyesült Államok körüli utazásra indult, amelyről rendszeres beszámolókat osztottak meg a közösségi médiában, és amiről a férfi váratlanul barátnője nélkül, egyedül tért haza, az utazásra használt fehér furgonnal. Laundrie ezek után nem volt hajlandó érdemben válaszolni a lány sorsával kapcsolatos kérdésekre, majd egyik reggelre neki is nyoma veszett.

A lányt maradványait ezek után találták meg Wyomingban, annak a helynek a közelében, ahol a párt utoljára látták együtt. Dr. Brent Blue, Teton megye halottkémje gyilkosságnak minősítette a lány halálát, és azt mondta, hogy kézzel fojtották meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.