Celeb

Zámbó Krisztián: Hazamentem, és ott voltak a függönyön még édesapám darabjai

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.03 | 17:18

A szörnyű múltról vallott Zámbó Jimmy fia, Krisztián, aki minden szilveszterkor különösen nehéz szívvel emlékszik édesapja tragédiájára.

Zámbó Krisztián a Palikék Világa by Manna című műsorban vendégeskedett a minap. Szóba került természetesen édesapja is, aki 21 éven át szeretettel törődött vele, és még 21 évesen is puszival fektette és keltette – ez máig hiányzik neki.

“Húszezer ember volt a temetésén, és egy csepp könny nem jött ki a szememen. Ez még mindig frusztrál, nagyon. Idegen emberek, tévék, kamerák… Tudjátok, át akarja élni az ember azt, hogy úristen, elment. Nekem kellett két hét, hogy felfogjam”

– mondta feldúltan.

“Azt láttam, hogy leállították egész Csepelt. Mik ezek a rendőrök, mentők? Mi történik itt? Ilyet én még nem láttam a Földön, és ezzel kellett elfoglalnom magam, miközben fel kellett dolgoznom, hogy az én szobámban, amikor hazamentem, basszameg, ott voltak a függönyön még édesapám darabjai… merthogy az én szobámban történt a tragédia. Ezek mind bennem voltak, egyedül éreztem magam abban a nagyon nagy tömegben. Dühös voltam, nem szomorú, dühös”

– emlékezett vissza a 22 évvel ezelőtt történt borzasztó tragédiára, amikor is édesapja szilveszter éjjelén véletlnül agyonlőtte magát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.