Celeb

Miből telik a luxusra? Ez az, ami bűzlik G.w.M vagyona körül

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.04 | 18:50
  • trendindex: 10

Valami nem kóser a rapper vagyona körül.

A kiadócég, amit folyton emleget a G.w.M, azaz Varga Márk, valójában nem is létezik. Volt azonban egy egyéni vállalkozása, amit viszont rövid időn belül megszüntetett.

De ha nincs kézzel fogható bevételi forrása, akkor miből telik neki a hatvanmilliós S-osztályú Mercedesre, a több tízmilliós Porsche Panamerára, és hogyhogy képes 5 milliót otthagyni luxusruhákra egyetlen shopping alkalmával?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

A kényes kérdést a Privát Kopó bűnügyi magazin kezdte vizsgálni, megnyugtató választ azonban nem talált.

“A kiadócége nem termelhetett annyi pénzt, ami ehhez a luxushoz kellett – ugyanis soha nem létezett. Ezzel szemben a hatályos cégnyilvántartás szerint ilyen nevű cég nincs és nem is volt. Sőt, Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel. Korábban sem rendelkezett. Soha. Ahogy az előzőekben írtuk, rövid ideig egyéni vállalkozóként próbált meg boldogulni – kevés sikerrel”

– írja a lap.

Megfőztem egy koraközépkori receptet, amely több mint 1300 éves, mutatjuk milyen, és azt is, hogyan főzheted meg! Nézz bele, izgalmas lesz!

Miután az is kiderül, hogy a G.w.M feliratú merch-öt árusító cégnek is minimális a bevétele, a Privát Kopó leszögezi:

“Nem sikerült megtudni, legálisan keresi-e meg a – saját állítása szerint – havi 12 millió forintnyi gázsiját (feltéve, ha valóban annyit keres), az összegeket ki számlázza le (ha egyáltalán leszámlázza valaki), a pénzek hogyan jutnak el Vargához, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban. A néhai celebnek, Berki Krisztiánnak nagyon sokan bedőltek: sikerült elhitetnie magáról, hogy vagyonos ember. A jelek arra utalnak, hogy egy 26 éves fiatalember, akinek néhány éve még nagyon sokszor nem volt mit ennie, azóta pedig nincs látható jövedelme, átvette tőle a stafétabotot és bemászott egy önmaga által rendezett kirakatba. Vajon hogyan fog végződni Varga Márk László (G.w.M.) sztorija? Berkiét már ismerjük”

– zárja a cikket Kopó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló