Celeb

Ezt reagálta Damu Roland kislánya apja halálára

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.08 | 15:22
  • trendindex: 39

Kevesen értik, Damu Roland miért maradt Edina férje dacára annak, hogy házasságuk már a közös gyerek születése előtt megromlott, és később sem akart hallani a kis Majáról.

Damu Roland és Damu Edina változatlanul házasok maradtak, hiába éltek külön. Edina állította, hogy anyagi okai vannak annak, hogy nem intézték el a válást. Akárhogy is, a színész nem fizette a gyerektartást, és nem is látogatta soha az óvodás kislányt.

Damu az egyik utolsó interjújában azt mondta, hogy a kislány nem is övé, noha Maja gyámja, Edina testvére szerint a gyerek kiköpött apja:

“Mi is a hírekből értesültünk, hogy Roland elhunyt, senki nem hívott föl. A Damu családdal teljesen megszakadt a kapcsolatunk egy családi konfliktus után. Maja időnként szokta őket hiányolni, mert korábban naponta látogatták őt, most már egyáltalán nem”

– mondta az asszony a Borsnak.

Az azonban, ami Maja reakciója volt apja halálhírével kapcsolatban, elgondolkodtató:

Nem ismeri az apukáját, mit tudtunk volna neki mondani? Roland az egyik interjújában utalt arra, hogy nem is az ő gyereke, pedig csak rá kell nézni a kislányra, kiköpött apja! – mondja felháborodva Katalin. – Maja egy kiegyensúlyozott gyermek, és szeretném, ha ez így is maradna

– fogalmazott Katalin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló