Celeb

Alekosz elárulta, hogy mennyit keres – így próbálja felszedni Béres Anettet

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.11 | 17:18

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Béres Anett mélyponton van. Alekosz szerint pedig ő a válasz Anett minden kérdésére.

Az egykori valóságshow-hős közösségi oldalán üzent Béres Anettnek, ugyanis olvasta, hogy Béres Anett “párt keres és nem érti, hogy eddig hol baltázta el.” Alekosz úgy véli, ő a válasz Anett minden kérdésére.

Fotó: Facebook

Noha, a Való Világ győzelmem után, Te a szobádba hívtál, én akkor még nem voltam fölkészülve..! egy veledvaló bármire. Meg aztán, akkoriban még Te sem az igazit kerested, csapódtál összevissza

– fogalmazott Alekosz.

Ahogyan akkoriban, Te sem kimondottan nyerted el az én tetszésemet csapzottan habzottan, úgytalán én sem a vonzó férfi tárgyát testesíthettem meg Tebenned. Eltelt 12 év. Fölnőtt lettél. És okos.

– tette hozzá. A valóságshow-hős szerint Anett “pazarszép” és nemcsak ő, de Alekosz is változott, szerinte a külseje “mostmár tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyenekkel Te lenni szoktál. Viszont én intelligens is vagyok”.

Ezen, külső és belső változások függvényében arra kérlek, álljunk össze! Sztárok vagyunk, mindketten. Megaztán, anyagilag is jobban kijövünk. Munkám most nincsen, de 240 ezret szoktam keresni.

Alekosz még egy randevúra is elhívta Anettet.

Kedves Drága Anett elfogadod-e, adhatok-e Neked randevút szombaton; 17.00-kor, a Campónában? Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót, vagypedig egy sárgaborsófőzeléket fasírttal.

„A gyerekvállaláshoz már a végstádiumban vagyok” – az RTL sztárja összetört


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló