Celeb

A Versace család teljesen elhatárolódik a róluk készült sorozattól

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.11 | 16:13

A néhai Gianni Versace családja közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy a Ryan Murphy által készülő tv-sorozat, a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story nagyon messze landolt a valóságtól.

A kiadott közleményben a családtagok azt állítják, hogy a Gianni Versace-gyilkosságról szóló 9 részes sorozatot tekintse mindenki a képzelet szüleményének, ugyanis a család beleegyezése és engedélye nélkül forgatták.

Ryan Murphy a következőket válaszolta erre a premier után:

Nagyon érdekes és nehéz helyzet ez. Annyit tudok, hogy Donatella virágcsokrot küldött Penelope Cruznak tegnap, közeli barátok.

A 21st Century Fox gondozásában elkészült történetet Maureen Orth: Vulgar Favours című botránykönyve alapján vitték filmre, amely részletesen boncolgatta a tragédia körülményeit.

American Crime Story Season 2: The Assassination of Gianni Versace Trailer (HD)

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story is the second installment of FX’s award-winning limited series, American Crime Story. Subscribe to tvpromosdb on Youtube for more American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace season 1 promos in HD!

Gianni Versace-t Édgar Ramírez, Donatella Versace-t Penélope Cruz alakítja majd a sorozatban, míg a divatmogul élettársát, Antonio D’Amico karakterét Ricky Martin formálja meg. A forgatás Miamiban és Los Angelesben zajlott, többek közt Versace nyaralójában, ahol a gyilkosság történt.

Az olasz divatház alapítójának 1997-es tragikus haláláról szóló sorozat január 17-től lesz látható a nagyközönség számára.

Fotó: Pari Dukovic / FX Networks


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló