Celeb

Most már szinte biztos, hogy Dakota Johnson és Chris Martin együtt vannak

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.17 | 12:13

Nemrég egy strandon fotózták le őket, amint ölelkezve sétálnak a tengerparton, de a színésznő is utalt már erre egy friss interjúban.

Már tavaly ősszel is szó volt arról pletykaszinten, hogy A szürke ötven árnyalata 28 éves színésznője, Dakota Johnson szemet vetett Gwyneth Paltrow volt férjére, a 40 éves Chris Martinra, aztán decemberben egy családhoz közel álló barát is megerősítette a hírt az Us Weeklynek, vagyis egy újabb sztárpár született.

A két sztár persze nem kommentálta a pletykákat, de azért az már elég gyanús volt, amikor Dakota több Coldplay koncerten is teljesen egyedül jelent meg. Most viszont már szinte biztosnak lehet mondani, hogy együtt vannak, múlt hétvégén ugyanis megérkeztek az újabb lesifotók a celebpárról.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Johnson és Martin a Los Angeles-i tengerparton töltötték a vasárnap délutánjukat, ahová a színésznő kutyusát, Zeppelint is magukkal vitték. Az új álompár szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát, szóval érdemes lesz figyelni a Fifty Shades Freed februári bemutatóját, hogy Dakota és Chris vajon együtt jelennek-e meg a mozi premierjén.

Hivatalosan még nem jelentették be a kapcsolatukat, de Dakota Johnson az Allure magazinnak adott címlapos interjúban arról beszélt, hogy mennyire nagy hatással van az általa játszott filmszerep a hétköznapi életére. Vagyis szinte biztos, hogy Dakota újra szerelmes, csak egyelőre még nem erősítette meg, hogy Chris Martin lenne az új kiválasztott. Pedig hát minden jel erre mutat.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.