Celeb

Óriási kár érte az énekesnőt, több százezret bukott egy nap alatt

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.19 | 14:18

Rendőrségi feljelentést tesz Judy, az összes létező közösségi oldalát eltulajdonították. Ezzel több százezres bevételtől esett el, mivel szponzorokkal is dolgozott együtt.

A Groovehouse énekesnője értetlenül áll a történtek előtt.

Fotó:TV2

A reggeli kávézás közben észlelte a problémát, hogy nem tudott belépni az Instagram-oldalára.

Szerettem volna belépni az Instagram oldalamra, de nem tudtam, mert egy rendszerüzenet felugrott, hogy korlátozták az oldalam. Azt hittem, hogy hibásan töltött be az oldal ezért megpróbáltam még egyszer. Sajnos, ugyanez az üzenet várt.

Hozzátette:

Majd kijelentkeztem az oldalról, hogy felhasználó nevemmel és a saját jelszavammal újra belépjek. Így már nem tudtam visszalépni az oldalára, viszont sms-ben kaptam egy hatjegyű kódot amit a bejelentkezéskor kért a rendszerüzenet, miután nem fogadta el a jelszavam és felhasználónevem. A hatjegyű kód sem működött mert azt jelezte, hogy nem létező felhasználó. Ezzel együtt az Instagram oldallal összekapcsolt hivatalos privát facebook oldal is eltűnt és a hozzá kapcsolt rajongó Judy és a Groovehouse együttes rajongói oldalak teljes tartalmával ugyan megmaradtak, viszont a hozzá tartozó belépési adatokat megváltoztatták. A Groovehouse hivatalos Instagram oldala maradt meg egyedüli rajongói fórumként. Egyelőre ott tudják követni az együttes eseményeit illetve Judy-t

– vázolta a reggeli történéseket Judy.

Meghackelték talán? Vagy feltörték?? Külföldiek lehetnek, az arab kiírás miatt, ami csak egy pillanatig volt látható. Azt sem tudtam, mitévő legyek hirtelen. Telefonálgatni kezdtem, hogy vajon csak én nem látom-e. De mindenkinek eltűnt…

– vallott az esetről Judit, majd hozzátette, hogy megteszi a hivatalos lépéseket, de egyelőre azt sem tudja, merre induljon el.

Elmondása szerint több százezres összegtől esett el szinte azonnal, így, hogy nincsenek meg az oldalai.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.