Celeb

Ozzy nem szexfüggő és már Lemmy vigyáz rá fentről

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.30 | 12:13

Csak mindig ráestek a meztelen csajok, van ez így.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 24: Ozzy Osbourne of Black Sabbath performs at Ozzfest 2016 at San Manuel Amphitheater on September 24, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for ABA)
Ozzy Osbourne 2016 május 24-én, Los Angelesben az Ozzfest 2016-on. Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for ABA.

Nagy volt a felhördülés, amikor Ozzy 33 év után tavaly elköltözött otthonról. Állítólag egy 45 éves fodrásznővel szűrte össze a levet, és ez már sok volt a neki 3 gyereket szülő és korábban menedzseri teendőket is ellátó feleségének, Sharonnak. Nem ez volt az első félrelépése az énekesnek, korábban a bébiszittereket kedvelte, de most hogy már nagyok a gyerekek, bébicsőszt sem volt indokolt hívni melléjük. Na és Ozzy mellé.

Bár állítólag Ozzy szexfüggő és emiatt intenzív terápiákon is részt vett, az énekes a Times-nak adott interjújában tagadta a vádakat.

“Egy rockbanda tagja vagyok. Groupie-k vettek körül bennünket állandóan, én pedig éltem az alkalmakkal. Nem hiszem, hogy emiatt szexfüggő lennék”,

mondta Ozzy.  Beszélt 2015 végén elhunyt régi barátjáról, Lemmy-ről is, aki most fentről vigyáz rá.

“Mindig azt mondta, hogy én hamarabb fogok meghalni, mint ő. Szerencsém van, hogy végül nem így lett.”

Nem sokkal Lemmy halála előtt beszéltek telefonon, és Ozzy érezte, hogy valami baj van. El is ment a barátjához, de mire odaért, Lemmy már meghalt.

Ozzy egyébként gőzerővel készül a Black Sabbath utolsó turnéjára, ami Birminghamből, az énekes szülővárosából indul február 2-án.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló