Celeb

Liam Hemsworth könnyekig meghatódott, híres felesége átvette a vezetéknevét

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.09 | 14:12

Nem semmi, Miley a jól bejáratott Cyrus nevet tette le, mondjuk nem akármiért cserébe!

2018 decemberében kötötte össze hivatalosan is az életét Liam Hemsworth és Miley Cyrus. Az énekesnő zenész családjának neve emblematikus jelentőséggel bír Amerikában, mely nimbuszhoz a 26 éves Miley önértéken is rendesen hozzátett.

 

View this post on Instagram

 

My love ❤️

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Most pedig az ifjú férj – aki mellesleg a Thort játszó Chris Hemsworth öccse – bejelentette: ha eztán ha valaki a feleségére kíváncsi, akkor Miley Hemsworth néven érheti el a popsztárt. A 29 éves színész könnyes szemmel mesélte el a névváltoztatást, ugyanis ő nem kérte az asszonykát erre: Miley saját akaratából lépte meg a döntést.

 

View this post on Instagram

 

Thanks for having me and always being so awesome @jimmyfallon @fallontonight tune in at 11:35/10:35c on NBC ? Andrew Lipovsky

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Miley Ray Hemsworth, hogy pontosak legyünk.

miután Miley Ray Cyrusként hivatkoztak egy műsorban párjára.

Biztos, hogy a köztudatban megmarad a lányneve, de felvette az enyémet, ami remek dolog. Hogy őszinte legyek, nagyon megindított ez a gesztus. Én egyáltalán nem célozgattam rá; ő magától hozakodott elő azzal, hogy felveszi a vezetéknevemet. Annyira meghatott ezzel…

érzékenyült el műkönnyek közt az ausztrál színész, akinek először fura volt a feleség szót használni kedvesére, de most már a telefonján is így mentette el Miley számát.

via GIPHY

Pár hét kellett, hogy megszokjuk ezt a férj-feleség felállást.

December 23-án, a puccos tennessee-i családi fészekben tartották meg a titkos esküvőt, melyhez 18-án kértek hivatalos engedélyt. A rokonság számára is meglepetés lehetett a frigy: az örömanya, Tish Cyrus ugyanis farmerban látható a kiszivárgott képeken. Noah, Miley húga pedig kapucnis pulcsiban toppant be. Ki hinné, de már tíz éve, hogy a pár megismerkedett – említi meg a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.