Celeb

Nagy Feró őrjöngve esett Vágó Istvánnak!

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.12 | 10:18

Vágó István nincs éppenséggel elragadtatva attól, hogy Német Alajos (Lojzi) lett az Artisjus elnöke. Nagy Feró meg attól akadt ki, ahogy Vágó vette ezt a kanyart.

“Német Alajos (Lojzi): “A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.” Most megválasztották az Artisjus elnökének, így került elődei, mások mellett Huszka Jenő, Heltai Jenő, Kadosa Pál, Bölöny György, Petrovics Emil, Lendvay Kamilló, Bródy János, Victor Máté székébe. Gratulálunk (a rá szavazó vezetőségi tagoknak is), és kívánjuk, sokáig óvja agya víztartalmának kristályszerkezetét!” – írta kellő iróniával Vágó.

„Hé Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!? Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvizműsorban és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni. Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkivül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence szerte ismerik éneklik. Na most kussolj el! De gyorsan!!!!” – akadt ki teljesen Feró.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló