Celeb

Ma kellett volna börtönbe vonulnia Galambos Lajcsinak, de sehol nincs

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.15 | 08:20

A hazai média képviselői már hajnal óta várakoznak a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt, hogy láthassák, amikor az ország Lagzi Lajcsija, azaz Galambos Lajos börtönbe vonul.

Az elítéltnek lehetősége van egész nap bevonulni, reggel 8 órától késő estig. A többség azonban a reggeli órákban szokott érkezni, hogy jusson idő a papírmunkára.

„Aki önként nem kezdi meg szabadságvesztés büntetésének letöltését, annak elővezetését rendelik el, esetleg elfogató parancsot ad ki a büntetés-végrehajtási bíró. Fontos megjegyezni, hogy aki önként nem kezdi meg a büntetését, és alapos okkal nem menti ki magát, az azt kockáztatja, hogy kizárják a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből”

– figyelmeztet a bv.

“A büntetés-végrehajtási intézetbe való bevonulásról szóló behívóban időpontot jelölnek meg, de ha késik valaki, az még nem baj, az a fontos, hogy még aznap menjen be a bv-be. Ha betegség vagy valami más, nyomós ok miatt nem tudott ennek eleget tenni, kimentheti magát.”

mondta a Blikknek Baji Éva ügyvéd.

Elképzelhető vajon, hogy rossz egészségi állapota miatt Lajcsi nem most vonul be, hanem halasztást kért?  Hamarosan kiderül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló