Celeb

Szellő István most először beszélt arról, amikor ikrei édesanyja meghalt

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.21 | 16:48
  • trendindex: 7

Az RTL KLubnál már 25 éve dolgozó ikonikus híradós Kadarkai Endre interjúsorozatának vendége volt, ahol több izgalmas téma is szóba került.

Megtudtuk, hogy ő egyke volt, de a szülei szerkesztő-újságírók voltak, így a tévé izgalmas, színes-szagos – akkor még persze jórészt fekete-fehér világával – hamar megismerkedett. Az RTL-hez való viszonya soha nem változott, soha nem távolodtak a céggel egymástól, így az is természetes volt, hogy amikor a móri mészárlás idején a lelkiismeretétől tették függővé, hogy visszatér-e a nászútjáról, ő azonnal a stúdióban termett.

Kihoztuk a maximumot Prágából, ha te is így tennél, nézz bele a videóba, ahol tippeket adok a legjobb ár/érték arányhoz! 

 

A 90-es évek médiaháborújának persze ő is áldozatául esett, amikor a Panorámában interjút készített Vaclav Havel akkori cseh elnökkel, az interjút a Magyar Televízió épületéből ellopták. Megviselte az ügy, de nem mert egyetlen kollégát se meggyanúsítani a kazetta eltulajdonításával.

Szakmai téren nem ismer kompromisszumot, akkor is dolgozott, amikor édesanyja és édesapja elhunyt, és a nézők nem vették észre, hogy krízisben van. Amikor ikrei édesanyja elhunyt, élete talán legnehezebb időszakát élte, de igyekezett helyt állni a szakmájában és apaként is. A gyerekek azóta már 14 évesek, nyolcadik osztályosok, és a híresztelésekkel ellentétben szoros a kapcsolatuk apjukkal.

S


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló