Celeb

Bill Gates elárult két őrületes titkot még abból az időszakból, amikor hirtelen milliárdossá vált

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.22 | 13:13

A világ második leggazdagabb embere Ellen Degeneres műsorában beszélt a kezdeti időkről.

A Microsoft alapítója először volt az Ellen Show vendége, és ha már ott járt, beszélt arról is, hogy milyen volt az az időszak, amikor 20-21 évesen hirtelen milliárdos lett. Elmondta, hogy őt mindig is inkább a szoftverek érdekelték, és már kezdetben is nagyon konzervatív volt a pénzügyekben. Amikor Ellen DeGeneres arról kérdezte, hogy mennyire változtatta meg az életét az, hogy hirtelen nagyon gazdag lett, Bill Gates szerénykedve csak annyit válaszolt, hogy nem nagyon.

Középen Bill Gates, mellette balra a lánya, Jennifer, és jobbra felesége, Melinda Gates. Fotó: Yana Paskova/Getty Images

Azért azt elárulta, hogy már akkor, fiatalon vett egy Porschét meg egy magánrepülőgépet, hogy egyszerűbben tudjon tárgyalásokra utazni. De csak ennyi, ez volt az a bizonyos két titok, nem túlta tol a fényűző milliárdosok életét.

Amúgy a tech guru egy 125 millió dollárt érő kastélyban él Washingtonban, Medinában, a háza kevesebb mint egy mérföldre van a milliárdos Jeff Bezos otthonától. A Gates-rezidencián van egy szabadidő központ is, amelynek alapterülete 232 négyzetméter, és az épület belmagassága 6 méter, ami nem véletlen: kellett a hely a benne lévő, óriási fedett trambulinnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló