Celeb

Mark Hamill is megkapja a megérdemelt csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.22 | 11:43

Márciusban kerül fel a sétányra az ő neve is, 34 másik ismert színésszel együtt.

Valószínűleg sok Star Wars-rajongó azt hitte, hogy a legendás színész neve már rég csillagba van vésve, de az a nagy igazság, hogy eddig sem ő, sem Carrie Fisher nem részesültek ebben a megtiszteltetésben.

Fotó: Ben A. Pruchnie/Getty Images

A sokak által csak a Csillagok háborúja Luke Skywalkereként ismert színész neve idén március 8-án kerül fel majd a hollywoodi Hírességek Sétányára, több más nagyszerű filmsztárral együtt (többek között Jack Black, Jeff Goldblum, Nick Nolte). Az értelmetlen statisztikák kedvelőinek elmondjuk, hogy az övé lesz a 2630. csillag a sorban.

Harrison Ford és a Landót játszó Billy Dee neve egyébként már ott szerepel a neves járdán, előbbi 2003-ban, utóbbi még 1985-ben került oda.

Ahhoz, hogy valakinek a neve kikerüljön, nem elég híres színésznek lennie: a jelölteknek aktívan részt kell venniük valamilyen közösségformáló programban, ráadásul a csillag sincs ingyen, 40 000 dollárt kell befizetni, ha valaki ide akar kerülni, bár ezt az összeget jellemzően átvállalják a stúdiók vagy a rajongók. Carrie Fisher halála miatt rá kicsit más szabályok vonatkoznak, ő leghamarabb távozása után 5 évvel, vagyis 2021-ben kaphat majd csillagot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló