Celeb

Justin Bieber tényleg összepisilte magát?

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.24 | 12:46

Biebert pont nem érdekli mások véleménye, ezt pedig azért állíthatjuk ennyire biztosan, mert a világ legnyugodtabb, leglazább emberének kell lenni ahhoz, hogy végigsétálj Los Angeles utcáin foltos gatyában. Ja és eközben paparazzik tömegei fotóznak valószínűleg, el ne felejtsük.

A botrányairól híres énekes egy 400 dollár értékű, elég kellemetlen helyen nedves mackónadrágban gyalogolt végig tegnap reggel az utcán egy zöld smoothie-t iszogatva. Vajon csak a hideg italt öntötte magára, vagy a mosdóban fröcskölte le magát? Esetleg tényleg bepisilt?

A képek alapján bármelyik verziót el tudnánk képzelni, de az igazságot talán sosem tudjuk meg. Mindenesetre mi akkor is kínosan éreznénk magunkat, ha csak limonádé fröccsent volna a nadrágunk érzékeny pontjára. Ez a pár fotó tökéletesen megmutatja, mennyire ad mások véleményére.

Később Bieber ezt a fotót tette ki az Instagramjára, amiben tulajdonképpen viccet csinált saját magából, de azt nem erősítette meg, hogy tényleg összepisilte magát.

A kép A dilidiák című filmből van, ahol Adam Sandler tanította móresre azokat a gyerekeket akik kinevették a társukat, akit kínos baleset ért. A kép címe szerint:

Nem vagy menő addig, míg össze nem pisiled a nadrágodat.

Fotó: Getty Images / Mike Windle


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló