Celeb

Az abortusza után teherbe esett Molnár Anikó

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.27 | 09:48

Az egykori Nagy Ő a Frizbi TV-ben beszélt arról, hogy kétszer is teherbe esett, de mindét alkalommal az abortuszt választotta.

Amikor 19 éves volt, a nagy szerelme mellett pozitívat tesztelt, de túl fiatalnak érezték magukat a szülőséghez. A srác hajlott a családalapításra, de Anikó hamar lebeszélte.

Ezután pár évvel újra teherbe esett, de világos volt, hogy nem akarja megtartani. Dacára annak, hogy a párja szerette volna, és az orvos is felhangosított a szívhangot, hátha meggondolja magát. De nem.

„Hogy miért nem fejlődött ki bennem az anyai ösztön, azt nem tudom. Fogalmam sincs… Meglátok egy kisbabát, akkor meg imádom. De az, hogy ő az enyém legyen és a nap 24 órájában felelősséget tartozzak, az meg megrémít valahogy. Amikor valaki mondja, hogy babát vár, még könnybe is lábad a szemem, de magamról nem tudom elképzelni, hogy anyuka legyek. Nem tudom, hogy miért… Amikor terhes voltam, mentem be a kórházba abortuszra és előtte van egy vizsgálat. Direkt kértem az orvost, hogy ne hangosítsa fel a monitort, szívhangja volt, és felhangosította”

– vallotta be a műsorban.

Elmondta azt, hogy más gyerekeivel jól kijön, ezért nem bánná, ha olyan pasi jönne az életébe, akinek van gyereke.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló