Celeb

Jordyn Woods a Red Table Talkban kipakol a Kardashian-klánról

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.27 | 18:18

Március 1-jén Tristan Thompson állítólagos szeretője nem tesz lakatot a szájára.

Jó eséllyel titoktartási szerződést szegett Jordyn Woods, aki Jada Pinkett Smith műsorának február 26-ai felvételénél vélhetően nem tett lakatot a szájára.

Kylie Jenner modell barátnőjét mostanában Tristan Thompsonnal hozzák összefüggésbe –a 21 éves szépséggel csalhatta meg a kosaras férfi Khloe Kardashiant.

 

View this post on Instagram

 

all face

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

A dolog pikantériája, hogy Woods nem csak barátja, de szerződött partnere is a Kardashian-klánnak, és akik ismerik az ilyenkor életben lévő szerződést, azok bizony hamar kapcsoltak: a Red Table Talkban simán elhangozhat olyan, ami megsértheti a titoktartási megállapodást.

 

View this post on Instagram

 

and we don’t want it to end

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

A KUWTK-ban is évekig szereplő lány nem kotyoghatott volna ki visszatetsző részleteket Kris, Kim, Khloe és a többiek életéről. A Woods által közzétett rövid előzetes – mely szerint az igazságot fogja elmondani – máris botrány-szagú: február 26-án délelőtt rögzítették a beszélgetést, melyet Will Smith neje vezetett.

Pénteken fog adásba kerülni a Red Table Talk ezen epizódja, melyről konkrétumokat még a TMZ sem derített ki, ám aki bennfentes, az úgy tudja, hogy Jada célja a békítés volt:

Szeretné, ha helyre állna Jordyn és Khloe kapcsolata.

A beszélgetés során a hírbe hozott modell kapott egy lehetőséget, hogy tisztázza magát. Mindezt úgy, hogy a klántól eddig még  egyáltalán nem kért bocsánatot – Kardashianék nem csoda, ha máris felbőszültek az interjú miatt. Múlt héten rúgta ki végleg Khloe a gyermeke apját – ez a megcsalási botrány volt az utolsó csepp a pohárban.

 

View this post on Instagram

 

Larsa commented on another post at @hollywoodunlocked

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.