Celeb

Sir Patrick Stewart is nekiront Trumpnak

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.03 | 15:25

Az X professzort alakító brit színész amerikai állampolgársággal kezdi a műveletet.

Szofisztikált módszert választ az X-men sztárja, akit jelenleg a Loganben láthatunk: csütörtökön az új mozifilm apropóján egy tévéműsorban jelentette be, hogy amerikai állampolgárságért folyamodik. Célja, hogy „harcoljon”, és „ellenálljon” a nemrég megválasztott új elnök klientúrájának – írja a Raw Story.

Joy Behar, a The View egyik műsorvezetője kérdezett rá Stewart múlt hónapban közzétett fura Twitter-bejegyzésére, melyet washingtoni látogatása kapcsán közölt:

 

A színész azt válaszolta, hogy az amerikai fővárosban három különböző barátját látogatta meg, akik bennfentesnek számítanak arrafelé, és a feleségével együtt kérdéseket tettek fel nekik:

Tudni akartuk, mit tehetünk most. Évek óta nem aludtam olyan rosszul, mint ott, azon az éjjelen.

Nyugtalanságára csakis Trump elnöksége a magyarázat, de ez egy ártalmatlan tweet volt, nem akarná vele szándékosan megbántani az elnököt.

Nem úgy, mint az enyém!

– vágta rá Whoopi Goldberg.

Behar rákérdezett, hogy Stewart eltávolítaná-e Trumpot, ha tehetné, ám ekkor a brit színész a Brexit miatt kezdett panaszkodni:

Megvan a magunk baja. Az egyetlen jó hozadéka a Brexitnek, hogy most amerikai állampolgárságért folyamodok. Szeretnék amerikai is lenni. Minden washingtoni barátom azt mondta, hogy annyit tehetek, hogy harcolok és ellenállok.

Make it so! – idéznénk, és egyben bátorítanánk a Star Trek zseniális Picard kapitányát. A tévéműsor részlete itt látható:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló