Celeb

Paulina: „Mámoros boldogság, hogy készülünk az esküvőre”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.08 | 12:30

Az énekesnőnek minden tekintetben meg van az oka a boldogságra, ugyanis a karrierje fontos mérföldkőhöz ért, a magánélete pedig a lehető legjobban alakul.

Párja decemberben megkérte a kezét.

„Ebben az évben a magánéletemben is csodálatos változások lesznek, mámoros boldogság, hogy a párommal el vagyunk jegyezve és készülünk az esküvőnkre. Emellett új otthonba is költözünk, ami szintén fontos lépés. A hamarosan megjelenő új lemezem pedig maga a csoda. Végre ráleltem a belső összhangomra, a lemezen található dalok megmutatják mindkét énemet: a vagány, szókimondó nőt és az álmodozó kislányt”

– meséli Paulina, akinek dalai a megszokott öniróniával és szarkazmussal lesznek fűszerezve.

Az énekesnő lemezbemutató koncertje májusban lesz, amire már izgatottan készül.

Már a stylist-tal, Lukács Thanh Huong Ildivel is beszéltem, hogy egy különleges ruhát kreáljon nekem, hiszen ez egy hatalmas mérföldkő az életemben. A lemezem publikálásának napja az egész utamat egybe foglalja: ahogy kislányként megálmodtam, ahogy rászántam magam a dalszerzésre, bátorságot gyűjtve a gondolataim kinyilvánításához, kiálljak a színpadra, és ott is maradjak. Bevallom, az utóbbi a legnehezebb. Óriási volumenű dolog, hogy az eddigi befektetett munkám keretet kap. A zeneszerző szakma egy olyan műfaj, amiben ritkán, de nagyot tud mutatni az ember. Most én is ez előtt a lépcsőfok előtt állok, ami hihetetlen érzés.”

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló