Celeb

Minden, amit tudni akartál Pamela Andersonról

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.10 | 19:22

A Baywatch szobortestű szöszkéjének az élete is gyakran viharos.

Az egykori piros úszódresszes poszterlány neve gyakran felbukkan most is a bulvársajtóban. A telt idomú, ötvenet betöltött Pamela Anderson jól tartja magát, és tavaly a Baywatch visszatérő moziban is villantott. Emellett Brendan O’Carroll tavaly márciusban indult sorozatában, az All Round To Mrs Brown’s-ban is látható volt.

Az egykori kebelcsoda időnként beugrik modellkedni is: a brit Coco de Mer fehérneműiben pózolt nemrégiben:

Az életmentés a való életben is szerepet kapott nála: 2014-ben hozta létre a Pamela Anderson Alapítványt, melyen keresztül a környezetet védi, illetve az oltalomra szoruló embereket segíti. Több állatvédő szervezet mellett is felemelte már hangját, és a Sarkkör állapota, plusz a libatömés gyakorlata miatt is aggódik.

Pasik, férjek

Piers Morgan brit újságíró idén februárban elhintette, hogy a művésznőnek afférja lehetett Vlagyimir Putyinnal:

Julian Assange és Putyin is a barátja, állítólag. De hogy lehetett is az orosz elnök és Pamela közt valami, arra nincsen semmilyen bizonyíték.

Ugyanígy arra sem vennénk mérget, hogy a WikiLeaks alapítójával kavart volna:

Bírom őt, de sosem volt köztünk romantikázás.

állítja Anderson. Ami viszont tény, hogy Adil Rami, a francia focista most a párja. A 32 éves marseille-i hátvéd előtt három férjet fogyasztott el a szőke ciklon: Tommy Lee, majd Kid Rock, legutóbb pedig Rick Solomon kötötte be a fejét.

Az első a sorban a Mötley Crüe dobosa volt, aki ’95-ben, 96 órás ismeretség után állt vele az „oltár elé”. A vízparti bikinis esküvő után három évvel váltak szét útjaik, de azóta párszor már újra összejöttek.

via GIPHY

Egy modell jegyezte el, akivel 2001-ben szakított is, aztán 2006-ban jött Kid Rock: a második zenész férjjel Saint-Tropez partjainál, egy yachton keltek egybe.

via GIPHY

Még az év novemberében adta be a válókeresetet, és egy évre rá már egy filmproducer jegygyűrűje csillogott a kezén. Évekig nyüglődtek, majd 2015-ben végleg befejezték Solomonnal a kapcsolatot.

Hány gyereke is lett?

Mindkét fia még a dobostól született: Brandon Thomas Lee, a húszéves modell, és egy évvel fiatalabb öccse, Dylan Jagger Lee. Brandont a Dolce & Gabbana 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján láthattuk, az ifjabb Lee pedig inkább apja nyomdokaiba lép: zenei vonalon építi a karrierjét.

A post shared by Dylan Jagger (@dylanjaggerlee) on

Verset írt Hugh Hefner halálára?

A Playboy-birodalom kiépítőjének távozása megrázta az egykori címlaplányt is. Egy piyergős videót tett közzé,

Jó utat, Hef!

sóhajjal. Pamela 1989-ben került először a magazin borítójára, majd mentoraként tekintett a férfira.

Mély sokkban vagyok. Öreg voltál, a hátad fájt nagyon. Már alig jártál/hallottál, de a szíved fölött hordott cetlin az én nevem áll.

Pamela a Sun szerint hálás volt azért, hogy a sajtómágnás megértette, és bátorította őt.

Bírtad a fiaimat is, mindig a közelünkben voltál. Szerettél és az őrülten bölcs tanácsaiddal láttál el minket. Minden hiányzik, ami voltál. Köszönöm, hogy jobbá tetted ezt a világot!

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló