Celeb

Szórják a pénzt: Marics Petiék luxusutazása több millió forintba kerülhet

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 17:50

Luxuskörülmények között tengeti a napjait a ValMar duó. Marics Peti és Valkusz Milán Balin egy minden igényt kielégítő luxusvillában élvezik a kikapcsolódást.

Lassan két hete utazott el a két zenész, már a repülőúton business classon utaztak, ami fejenként közel egy millió forintba kerülhet. Egy biztos: Marics Petiék megadják a módját és nem sajnálják a pénzt a kényelmükre. Először egy ötcsillagos villában szálltak meg, amelynek költsége milliós tétel, majd innen egy még pazarabb nyaralóba költöztek át, ahol saját medence, hatalmas kert, és egy kétszintes ingatlan szolgálja a kényelmüket.

Balin az ehhez hasonló szállásokat éjszakánként 2000 euróért lehet kibérelni, így mindent összevetve körvonalazódik, hogy a ValMar duó nyaralása több millió forintba fájhat. Nem beszélve arról, hogy ha már vakációznak, minden bizonnyal a bulit sem vetik meg, amire szintén nem aprópénzt költenek. Bár a kiruccanásuk közel sem számít olcsónak, a zenekar nemrégiben hatalmas bulit csapot az Arénában és a nyári koncertnaptárjuk is tele lehet, ezért megdolgoztak azért, hogy luxusutazásban legyen részük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.