Celeb

A Fekete Vonat sztárja bajban van, egy pincében él

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.15 | 17:30

Fehér Tibor, vagyis Beat számára a siker és a népszerűség ma már csak egy szép emlék. Hónapok óta nem fizeti a lakbért, egy VIII. kerületi pincében húzza meg magát.

Miután a Fekete Vonat tavalyi 25. évfordulós koncertre veszteséges volt, a zenekar végleg feloszlott, s ezzel Beat elindult a lejtőn. A telt házas koncert után, amelyből nem kaptak pénzt, egy munkásszállón kötött ki, majd miután onnan is távozni kényszerült, az utcára került. Nem csak lelkileg, hanem fizikailag is megviselte a megpróbáltató időszak, ugyanis 40 kilóval lett kevesebb. A Bors információja szerint Beat egy VIII. kerületi pincehelyiségben húzza meg magát, azonban, kiderült, hogy még azt sem tudja kifizetni.

Egy hétre bérelte a helyiséget egy barátjával, de nem költözött még ki, pedig nem fizeti a bérleti díjat és engedély nélkül tartózkodik a helyen. „Beat jelenleg egy pincelakásban lakik, amit úgy csaltak ki a tulajtól egy barátjával, Misivel… Kivették 1 hétre és utána csalással ott maradtak. Jelenleg így van fedél a feje fölött. Sajnos nagyon lezüllött, nem tudja és szerintem nem is akarja magát összeszedni, minden panzióból azért dobjak ki, mert inkább kiüti magát valamivel, minthogy a lakhatást fizesse – osztotta meg a lappal az egyik olvasó. Információk szerint egyelőre az ingatlan tulajdonosa nem tett feljelentést a rapper ellen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.