Celeb

Csernus Imre magánéletéről vallott

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.20 | 15:43

Hajdú Péter műsorában a népszerű pszichiáter vendégeskedett, aki házasságáról osztott meg még soha nem hallott részleteket.

Csernus Imre néhány nappal ezelőtt ünnepelte az 58. születésnapját. A jeles esemény apropóján fontos dolgot közölt a feleségével.

Azt mondtam, hogy drágám, figyelj, hogyha nem fogod látni azt, amit most a szememben, hogy hittel élni, akkor én meg fogok halni, mert én csak így tudok élni. Hittel

– magyarázta a pszichiáter a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban. Csernus a függőségéről is vallott, és a tévéssel a félrelépést is boncolgatták. Hajdúnak szegezte a kérdést, miszerint valaha megcsalta-e a korábbi partnereit.

Hajdú Péter nem tagadta, korábban volt rá példa, hogy nem volt hűséges, de akkor még fiatal volt, mire Csernus önzőnek titulálta. „Mindenki a szex miatt csalja meg a másikat. Én most a második párkapcsolatomban, a menyasszonyomnál érzem azt, hogy megtaláltam az igazit. Te most a negyediknél azt érzed?” – kérdezte a tévés, mire Csernus határozottan válaszolt: „Abszolút.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.