Celeb

Nagy Feró: „Rajongok az unokáimért”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.22 | 12:25

Ha unokáiról van szó, a rockert kenyérre lehet tenni, bármit megtesz, hogy a kedvükbe járjon. Nem csak időt és energiát fordít a kicsikre, hanem a jövőjükről is gondoskodik.

Feró rajong unokáiért.
„Szerencsére sok időt tudok az unokákkal tölteni, kétségtelenül ők a legnagyobb büszkeségeim. Értük bármit megteszek, bármilyen programra elviszem őket és még a sorban állást is vállalom. A feleségemmel az a dolgunk, hogy kényeztessük őket, és nem titok, hogy gondolok a jövőjükre is, ezért mindegyik unokámnak a babakötvényére születésnapkor és karácsonykor teszek pénzt. Szeretném, ha tizennyolc évesen értékelnék, hogy a nagyapjuk már kiskorukban gondolt a jövőjükre” – mondta Feró. „Sosem tartottam magam szigorú szülőnek, de az unokákkal még megengedőbb vagyok. Ha éppen úgy alakul, nem bánom, ha nem napirend szerint ebédelnek és a csendespihenő helyett is örömmel játszom velük.”

A Beatrice tavaly ünnepelte a 45. születésnapját, amely apropóján Feró örömmel nosztalgiázott.
„Visszatekintve az elmúlt negyvenöt évre vegyes a kép, de mára megszépültek az emlékek. Ha már ennyi ideje létezik egy zenekar, az már eleve megadja a súlyát, még akkor is, ha közben retro zenekar lettünk. Megéltünk magasságokat, mélységeket, de ha még egyszer negyvenöt évig kellene zenélnem, mindent ugyanígy csinálnék. A jubileumi koncertünk zseniálisan jól sikerült, elképesztő látványban volt része a közönségnek, ami nem véletlen, hiszen sokat dolgoztunk a vizuális elemeken és a pénzt sem sajnáltuk rá. Bízom benne, hogy lesz 50. jubileumi nagykoncertünk is. Ugyan a fellépéseket követően általában két napig kómában vagyok, de a mai napig a színpad az életem.”

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.