Celeb

Pataky Attila: „Minden örömmel és bánattal együtt szerencsés fickó vagyok”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.22 | 18:05

Idén 50 éve, hogy az EDDA Művek megalakult, amit a zenekar óriási bulival ünnepelt. A kerek évforduló kapcsán Pataky Attilával beszélgettünk, aki elmesélte, hogy gondol vissza az elmúlt időszakra és azt is elárulta, milyen terveik vannak az évre.

A jubileumi koncertjük nagy siker volt, már a turnéra készülnek.
„Nálunk a profizmus egy igényszint, ami azt jelenti, hogy nem engedünk a száz százalékból. Folyamatos lendületben vagyunk, hiszen egyik fellépés éri a másikat, ugyanakkor alaposan megterveztük a koncert technikai részleteit, és az egy hónapos próbafolyamat alatt is mindent beleadtunk, hogy profi legyen a végeredmény. Az EDDA tábor százegy százalékot érdemel, és ezt hoztuk is” – meséli Attila, akinek az elmúlt 50 év egy szemvillanás alatt telt el.

pataky attila

„Az évforduló kapcsán nemrégiben gyertyát gyújtottam, és körülbelül harminc perc alatt végigpörgött bennem az Eddás életem. Ahogy mondani szokták, ha az ember átmegy a B oldalra, villanások alatt lefut előtte az élete. Rajtam is így suhant át ez az ötven év. Mindebbe az érzelemhalmazba beleboldogultam, ha ránézek a 35 aranylemezre, a 7 platinára és a 4 gyémántlemezre, elönt a boldogság újra és újra. Emögött óriási meló van, minden örömével és bánatával együtt szerencsés fickó vagyok, hogy az Eddában énekelhetek, írhatom a dalokat. A zenekar az életem, a boldogságom, a mindenem. Mi voltunk, vagyunk és leszünk. Folytatom, amíg a Jóisten megengedi, és minőségi produkciót nyújtok. Nyáron turnéra indulunk, amelybe egy extra részt is beterveztünk. Semmiképp nem hagyjuk, hogy a megszokottba beleszürküljünk, mindig meg kell újulni.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Megvan a következő Sztárboxos?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.