Celeb

Döbbenet: Meghan Markle 2016-ban randizott Piers Morgannal, aki most legfőbb kritikusa!

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.04 | 09:18

Egészen elképesztő dolgot mesélt el a sussexi (ex?)-hercegnéről a brit műsorvezető. Állítása szerint 2016-ban Meghan randira hívta őt, és ő el is ment rá.

Piers Morgan szerint Meghanék interjúja “gusztustalan”, és tudatos kampány a királyi család ellen. A műsorvezető szerint a rasszizmus – a pedofília és szexuális zaklatás után – az egyik legsúlyosabb vád, amivel ma befolyásos embereket le lehet járatni, és Meghan és Harry tudatosan erre épített.

Most azonban arra is fény derült, hogy a műsorvezető korábban kimondottan jóban volt Meghannal. 2015-ben a Twitteren írt rajongói levelet neki a színésznő, aztán egy egy médiaeseményen futottak össze és cseréltek számot. Meghan 2016 aztán elején ráírt: “Szia, épp a városban vagyok, van kedved találkozni?” – írta. Piers erre mondta, hogy fussanak össze a kedvenc kocsmájában, ami tőle két saroknyira van.

“Volt ott a pubban öt helyi arc, hát eléggé elkerekedett a szemük, amikor Meghan belépett. Ő Dirty Martinit ivott, vodkával, én meg betoltam pár sört, és jól elbeszélgettünk. Aztán nem sokkal később megismerkedett Harryvel, és onnantól fogva soha többé nem hallottam róla”

– így Morgan, aki viccesen hozzáteszi, hogy innentől nem jutott a Suits új epizódjaihoz, mert Meghan magasan tett rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Piers Morgan (@piersmorgan) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.