Celeb

Mi ez, menstruációs vér? A milliós nézettségű humorista kivégezte magát

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.25 | 08:31

A Kazahsztánban született és felnőtt, 15 éve Oroszországban élő Nurlan Szaburov az orosz ajkú világ egyik legismertebb stand-uposa. Amerikai turnéja azonban botrányba fulladt, kis híján meglincselték.

Szaburov az oroszul beszélő világ hőse volt, videói sok tízmilliós nézettségűek, rendszeresen járta a világot, teltházas fellépése voltak. Amerikai turnéját pechjére az ukrajnai eseményeket követően nem mondta le, a közönség pedig ennek megfelelően minden állomáson brutálisan kérdőre vonta, miért nem emel szót a “speciális hadművelet” ellen.

Szaburov egy ponton ki is mondta egy Los Angeles-i fellépésén:

“Nem vagyok abban a helyzetben. Félek. Családom van. De igen, borzasztó, amikor sebesült és halott gyerekekről látok képeket, nekem is vannak gyerekeim…”

– a helyzet azonban a turné későbbi állomásain egyre jobban eldurvult. Már nem csak a rajongók kritizálták, hanem több, Amerikában élő ukrán menekült is elment a show-ira:

“A bálványom voltál, istenítettelek. Felfogod, hogy a családomat mészárolják Ukrajnában? És hallgatsz? A hozzád hasonló Kreml-bábuk miatt van háború a hazámban, mert ti ezt hagyjátok!”

– akadt ki egy férfi.

Az utolsó előadáson egy nő fehér ruhában, talpig véresen rohant fel a színpadra, hogy így hívja fel a figyelmet az ukrán civilek elleni vérontásra. Szaburov ezen a ponton már torkig lehetett az őt érő támadásokkal, így hangozhatott el a mondat, amivel minden bizonnyal egész karrierjét parkoló pályára tette:

“Mi folyik itt? Ez menstruációs vér?!”

– kérdezte, a tüntetőre nőre mutatva.

Ennek hatására aztán lincshangulat alakult ki, akik eddig a humorista mellett álltak, azok is ellene fordultak, Szaburovot úgy kellett kimenekítenie a saját fellépéséről.

A stand-up-sztár ezek után egész izraeli és japán turnéját lemondta. Kérdéses, színpadra állhat-e valaha…

Oroszországban a “speciális hadműveletet” kritizáló állampolgárokra akár 8 év börtön is várhat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.