Celeb

Szörnyű dolgokat árult el Berki Krisztián édesanyja a celeb utolsó napjairól

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.02 | 14:18
  • trendindex: 4

Állítása szerint megállás nélkül könyörgött, hogy ne szedjen káros szereket.

“Úgy érzem, hogy a fiam itt van mellettem. Naponta érzem a jelenlétét! Van úgy, hogy még beszélek is hozzá. Egyszerűen egy év távlatából sem tudom elhinni, hogy nincs többé…”

– árulta el a Kiskegyednek Berki édesanyja Judit, aki már egy éve nem lehet fia mellett.

“Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét”

– fedte fel a halál okát.

“Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem”

– fűzte hozzá a megtört anya.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.