Celeb

Újabb infók derültek ki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea 3 milliárdos szerelmi fészkéről

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.03 | 14:18
  • trendindex: 2

Pazar birtokra költözik az ország legfrissebb álompárja, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Az alsóhangon 3 milliárdot érő szerelmi fészket sokan magukénak érzik, mondván, "adófizetői pénzből épült".

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, a Mészáros-Várkonyi páros a Széchenyi-kilátó melletti utcában választott magának birtokot. Amit eddig tudtunk: az ingatlan kertjében egy kisebb tó található, magában a házban a a tulajdoni lapok tanúsága szerint négy lakás van, együtt közel 500 négyzetméteresek, és hatalmas teraszok is tartoznak hozzájuk.

Most kiderült, hogy a Blikk információi szerint az ingatlanhoz egy közel 900 négyzetméteres, 186 négyzetméteres szauna és egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencével ellátott wellnessrész is tartozik, valamint teremgarázs is van az örökpanorámás épületben. Megtudhatjuk azt is, hogy Várkonyi kamaszlánya egy önálló, 130 nm-es luxusbirodalmat kap az ingatlanon belül, saját tetőterasszal és jakuzzival, belső lifttel, hogy el ne fáradjanak a lábai. Pontos információ ugyan nincs a szerelmi fészek áráról, de a Blikk által megkérdezett ingatlanos 3-4 milliárd forintot emlegetett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló