Celeb

“Sose gondoltam, hogy el kell temetnem a gyerekemet” – megszólalt Berki édesapja

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.10 | 11:48

Az édesapa nem sokszor szólalt meg nyilvánosan.

Berki Krisztián édesapjáról korábban azt mondta, hogy kapcsolatuk nem volt mindig idilli, csak az elmúlt években kerültek ismét közel egymáshoz. Berkinek nem jutott harmonikus, boldog gyerekkor, mindössze kilencéves volt, amikor a szülei elváltak. Ő az édesanyjával maradt, aki elmondása szerint sokáig küzdött a démonaival.

Átlagos családból származom, ami azt jelenti, hogy az édesanyám vendéglátózott, az édesapám pedig az akkori időben gmk-ban dolgozott, fizikai munkás volt, később sofőr.

“Édesanyám jól menő üzletasszony volt, vendéglátóegységeket üzemeltetett. El tudta kezdeni eggyel, aztán még eggyel, aztán így tovább, a rendszerváltás után pedig elkezdett tőzsdézni, de azt a pénzt, amit össze tudott szedni, elvesztette. Alkoholproblémái lettek, ezt 9-10 évesen végignézni egy gyereknek, szégyen volt” – mesélte korábban Berki az Összezárva Friderikusszal című műsorban.

Nem vagyok jól, nagyon nem… El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom. Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja

– mondta Berki édesapja a Blikknek, aki sokáig nem ápolt kapcsolatot fiával, de később az Édes Életben egy kis időre feltűnt, amikor Krisztián tanácsot kért tőle, jó döntés-e elvennie Hódi Pamelát.

Nem voltunk együtt annyit… Külön életet éltünk, de nagyon örülök, hogy most együtt lehetünk

– mondta akkor a celeb édesapja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.