Celeb

Kylie Jenner saját valóságshowban vall az igazi érzéseiről

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.16 | 18:49

19 évesen Kylie Jenner a Kardashian-Jenner klán legfiatalabb trónörököse. Mindössze 9 éves volt, mikor elkezdődött az a korszak, amikor a család életének minden perce kamerák előtt zajlott. Azóta sok minden történt, a fiatal lány márkát csinált saját nevéből, 93 millióan követik Instagramon, most pedig saját műsort kapott, ami júliusban érkezik a képernyőkre.

Fotó: Getty Images / Ethan Miller

Life of Kylie, ezzel a címmel fut majd a valóságshow, ami a 19 éves celeb körül forog majd. Érkezett egy rövid beharangozó is, ami nagyjából megmutatja, mire is számíthatnak a rajongók. Meglepő módon őszintének és igazinak tűnik a dolog, nem úgy, mint az az élet, amit az Instagramján láthatunk.

Nem igazán tudtuk akkoriban, mire mondunk igent

– meséli Kylie arról az időszakról, mikor a Keeping Up with the Kardashians elkezdődött. Ebben a sorozatban az egész családot megismerhettük, most viszont csak és kizárólag Kylie lesz a főszerepben.

Olyan lesz ez nekem, mint egy terápia. A rajongóknak pedig ajándék.

A másfél perces előzetesből az is kiderül, hogy nem olyan egyszerű ezt a csillogó életstílust fenntartani, mint gondolnánk.

Két oldalam van. Van ez a rólam kialakított kép, ami akkora nyomást jelent számomra és van az a Kylie, aki akkor önmaga igazán, ha a barátaival lehet. Senkinek sem tökéletes az élete. Én sem vagyok ártatlan, hiszen folyamatosan élem ezeket a mindennapokat, de nem tudom örökké csinálni.

YouTube

No Description


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló