Celeb

Dr Novák Hunor szerint helyes igazságérzete van annak, aki nem sajnálja M. Richárdot

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.21 | 13:18

Dr. Novák Hunor felháborodott bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amit kérdéssel indított: "sajnáljuk-e M. Richárdot?".

Kép: TV2

“Pár napja láttam egy tévériportot, amiben M. Richárd halála kapcsán azt mondták a riportban: halálán “megdöbbent az ország”, és hogy “megosztó személyiség volt”. Aztán a halálával kapcsolatos negatív online kommentekről is beszéltek, majd megszólalt egy pszichológus, aki kifejtette, hogy beteg lelkületű ember az (!), aki ilyeneket ír vagy gondol a Dózsa György úti gázolóról” – írta Dr. Novák a Facebookon.  Szerinte az a beteg, aki a riportban ilyeneket állított. Úgy gondolja a ” közerkölcs rombolásáért a riportot készítő személy megérdemelne egy munkahelyi felfüggesztést”.

Elmondom, mi a megosztó:
– a rántott véres hurka és kovászos uborka
– a magyar fociba ömlő támogatások kérdése
– Fekete Pákó “művészi” karrierje

Mint írja, a fentiek lehetnek megosztók, M. Richárd azonban nem megosztó.

Segítek: M. Richárd egy bűnöző maffiózó, már korábban jogerősen elítélték emberölés előkészülete miatt a kecskeméti maffiaperben. Az általa okozott budapesti balesetben egy 24 éves egyetemista fiú és egy 37 éves kisgyermekes apa vesztette életét, öten pedig megsérültek. Őket tudom igazán sajnálni. M. Richárd utána sem tért jó útra: a vád szerint vesztegetéssel próbálta meg visszaszerezni jogosítványát…

– írja. Kiemelte, hogy az áldozatai mellett tudja még sajnálni M. Richárd szüleit, “hiszen senki sem ilyen útra térő gyereket szeretett volna felnevelni, és minden gyermek elvesztése fájó”.

Ha Ön is így érez, attól még nem kirekesztő. Nem gyűlölködő. Nem beteg ember. Pusztán csak nem álszent és helyén van az igazságérzete

– zárta bejegyzését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló