Celeb

Életveszélyes fenyegetést kapott a magyar szépségkirálynő

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.21 | 17:18

"Megöllek, te szajha" - indult a fenyegetés.

Egy hónappal ezelőtt Szarvas Andi bejelentette, hogy hosszas megfontolás után úgy döntöttek volt vőlegényével, hogy külön utakon folytatják. Először a Metropolnak mesélte el, hogy az exével eltérő volt a szeretetnyelvük, ami miatt sokat veszekedtek. Később a Mokkában részletesebben beszélt arról, hogy a legnagyobb probléma a kommunikáció volt közöttük. Ő maga ki tudta beszélni a problémákat, míg a volt partner inkább magában tartotta sérelmeit, majd a veszekedéseik során rázúdította a sok szidalmat a fiatal lányra.

Andi elmondta, hogy a szakítás az első két hét nagyon megterhelő volt számára. Azóta azonban élvezi a szingli életet, talpra állt és a mindennapjait a munka, utazás, barátok és szórakozás határozza meg. Az egykori szépségkirálynő azóta mindenesetre rengeteg üzenetet kaphat udvarlóktól. Azonban nem mindenki fogadja jól, ha visszautasítják vagy figyelmen kívül hagyják őket. Ebben az esetben néhány udvarló indulatos üzeneteket küldhet a kiszemelt hölgynek, amit ő nem érdemelt meg.

Nemrégiben Andi is ilyen helyzetbe került, amikor egy nemkívánatos üzenetben durva szavakkal illették őt, mert olyat tett, ami nem tetszhetett a másik félnek. A kellemetlen “beszélgetés” képernyőképét megosztotta a szépségkirálynő az Instagram történetében, ami csak 24 órán át volt látható. Az üzenetben olyan szavakat használtak, amelyeket a nyomdafesték sem engedélyezne, hiszen a legenyhébb kifejezés közöttük az volt, hogy szajha.

“Ha kamu, ha nem kamu profil…tökmindegy. Nem tudom hova süllyedünk. Sok mindent “megértek”, “elfogadok”, érdektelennek tekintek. Pletykák, reddit, rossz indulat… Na, de azért ez durva”

– akadt ki joggal Andi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló