Celeb

Melletted állunk mindenben – meleg kommenteket kapott Rúzsa Magdi megható posztjára

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.23 | 17:48

Az énekesnő arról beszélt a posztban, mennyire megváltozott az élete, és mennyire hálás mindezért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

“Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt… Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba”

– indítja a posztot.

“Köszönöm az esélyt! Igyekszem továbbra is sok szépet adni és, ahogy igértem, segíteni azokat a fiatal tehetségeket, akikben meglátom azt a szikrát, ami engem is elindított.
Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot. Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni.Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!❤️”

– fejti ki.

A poszt alatt a rajongók tucatjával fejtik ki, hogy az ő életük is megváltozott azon a napon, és azóta is felnéznek Rúzsa Magdira.

“Mindenben melletted állunk”

– írja az egyikük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló